Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

slide3

    5 dl lunkent vand
    50 g gær
    5 mellemstore groftrevne gulerødder
    1 dl solsikkekerner
    3 æg
    2 spsk. honning
    1½ tsk. salt
    Ca. 800 g hvedemel


Gæren opløses i det lunkne vand, honning, salt, æg, solsikkekerner og de revne gulerødder blandes i.
Melet tilsættes, det er en lind dej. Dejen stilles til hævning i 45 min. Herefter sættes dejen på en plade.
Gøres lettest med en ske (der dyppes i vand), da dejen fl yder ud - dejen kan også kommes i muffi nforme.
Hæver på plade i 45 min. og bages ved 200 grader i 12-15 min.

Månedens opskrift

Maanedens-opskrift

KONTAKT

Skovsgårde Biavl • v/Peter Lundager • Rugårdsvej 944, Skovsgårde • 5471 Søndersø
T. 40 28 42 04 / 64 83 10 58 • M: peter@skovsgårdebiavl.dk