10 stykker
10 g gær
1 tsk sukker
1 knivspids salt
2 dl skummetmælk
½ stang vanille
2½ dl mel
2 æg
3 dl corn flakes
15 g smør
ca. ½ spsk honning pr. pandekage
Rør gæren ud med salt, sukker til den er flydende. Lun mælken og rør den ud i gæren sammen medvanillekornene. Kom hvedemel i en skål og rør mælkemassen i lidt af gangen til blandingen er jævn og uden klumper. Pisk æggene i og til sidst corn flakes. Smelt smørret på en stor teflonpanden og rør det i dejen. Lad dejen hæve tildækket 20 minutter. Steg uden yderligere fedtstof, 2-3 små pandekager af gangen til tykke og lys gyldne – ca. 4 minutter på hver side. Brug ca ½ dl dej til en pandekage. Server lune med flydende akaciehonning og banan – til sommer-nyslynget honning.