1 spsk. vand Smørcreme:
100 g hvedemel 125 g smør
½ tsk. allehånde 100 g flormelis
1 tsk. ingefær 1-2 spsk. appelsinsaft
½ tsk. nelliker
1 tsk. kanel
50 g brun farin
1 tsk. bagepulver
2 æg
100 g honning
Rør æggeblommerne og farin godt sammen. Rør honning i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen
sammen med vand. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen med let hånd. Lav en papirform, ca.
30x30 cm. Kom dejen i og bag rouladebunden 6-8 min. ved 225 grader. Vend bunden ud på et stykke
sukkerstrøet papir. Læg et vådt viskestykke over og lad bunden blive kold. Rør smør og fl ormelis sammen
til smørcreme. Smag til med appelsinsaft. Fordel cremen over den kolde bund og rul rouladen
sammen.