Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

slide3

    1 spsk. vand                       Smørcreme:
    100 g hvedemel                 125 g smør
    ½ tsk. allehånde                 100 g flormelis
    1 tsk. ingefær                      1-2 spsk. appelsinsaft
    ½ tsk. nelliker
    1 tsk. kanel
    50 g brun farin
    1 tsk. bagepulver
    2 æg
    100 g honning

Rør æggeblommerne og farin godt sammen. Rør honning i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen
sammen med vand. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen med let hånd. Lav en papirform, ca.
30x30 cm. Kom dejen i og bag rouladebunden 6-8 min. ved 225 grader. Vend bunden ud på et stykke
sukkerstrøet papir. Læg et vådt viskestykke over og lad bunden blive kold. Rør smør og fl ormelis sammen
til smørcreme. Smag til med appelsinsaft. Fordel cremen over den kolde bund og rul rouladen
sammen.

 

Månedens opskrift

Maanedens-opskrift

KONTAKT

Skovsgårde Biavl • v/Peter Lundager • Rugårdsvej 944, Skovsgårde • 5471 Søndersø
T. 40 28 42 04 / 64 83 10 58 • M: peter@skovsgårdebiavl.dk