Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

slide3

    4 stk. laks á 125 g
    1 spsk. olie
    15 g smør
    3 spsk. honning
    40 g frisk ingefær
    2 stk. lime




Steg laksen gylden på begge sider, drys med salt og peber. Rør honning sammen med fi nthakket ingefær
og presset limesaft, fordel det over laksen. Sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. Serveres
med rispilaff og porrer med honning.

Månedens opskrift

Maanedens-opskrift

KONTAKT

Skovsgårde Biavl • v/Peter Lundager • Rugårdsvej 944, Skovsgårde • 5471 Søndersø
T. 40 28 42 04 / 64 83 10 58 • M: peter@skovsgårdebiavl.dk