Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

slide3

    3 æggeblommer
    75 g honning
    4 dl piskefl øde
    Fyld:
    50 g hakket chokolade
    50 g hakket nødder
    Pynt:
    Ristede hakkede nødder
    Flydende honning


Æggeblommerne piskes skummende med honningen. Den stiftpiskede fløde vendes i, og skålen med piskeris kommes i fryseren, så man kan røre i det undervejs - ca. en gang hver halve time. Hvis man har en ismaskine kan man erstatte halvdelen af fl øden med mælk. Den tilsættes så de piskede æggeblommer med honning, inden man vender fløden i. Der tilsættes hakket chokolade og nødder, når isen er halvvejs frosset. Serveres med
ristede hakkede nødder og flydende honning.

Månedens opskrift

Maanedens-opskrift

KONTAKT

Skovsgårde Biavl • v/Peter Lundager • Rugårdsvej 944, Skovsgårde • 5471 Søndersø
T. 40 28 42 04 / 64 83 10 58 • M: peter@skovsgårdebiavl.dk