Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

slide3

    80 g smør
    6 dl hvedemel
    1½ tsk. bagepulver
    1 tsk. natron
    1 knvsp. fi nt salt
    2½ dl honning
    2 æg
    1½ dl kærnemælk
    ½ tsk. revet appelsinskal
    1 dl rosiner
                                                                 1 dl snittede valnødder
                                                                 1 dl hakket chokolade

Bland mel, bagepulver, natron og salt i en lille skål. I en stor skål røres smør og honning sammen med
en håndmikser indtil det er ensartet. Tilsæt æggene et ad gangen mens der piskes – tilsæt dernæst
kærnemælk og appelsinskal og rør det til en ensartet masse. Rør de tørre ingredienser i med en ske –
der må ikke piskes voldsomt her. Vend rosiner, valnødder og chokolade i og hæld dejen i papirforme,
fyldes ¾ op. Bages ved 200 grader i ca. 20 min.

Månedens opskrift

Maanedens-opskrift

KONTAKT

Skovsgårde Biavl • v/Peter Lundager • Rugårdsvej 944, Skovsgårde • 5471 Søndersø
T. 40 28 42 04 / 64 83 10 58 • M: peter@skovsgårdebiavl.dk