2 stk. andebryster
Marinade:
1 citron
1 dl vand
2 spsk. honning
Salt og peber
Pres saften af citronen og bland den med honning samt salt og peber. Hæld marinaden over andebrysterne,
så de er helt dækket. Lad brysterne trække køligt i ca. 4 timer, vend dem undervejs. Tag
brysterne op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle. Brun dem på en tør pande, pas på
varmen, honningen giver hurtigt en mørk overfl ade. Læg dem i et ildfast fad, hæld marinaden ved
sammen med vand, læg alufolie over og sæt det i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Hæld væden fra
og lad dem stå yderligere 5 min. Væden jævnes til en sovs der smages til. Brysterne skæres ud i tynde
skiver efter en hviletid på ca. 10 min. Serveres med honningkartofl er og rødkålssalat.